Jaga seda postitust

Lisandus EveryPay liidestus

Hea meel on teatada, et SimplBooksi lisandus lisaks Montoniole veel üks makselinkide liidestus – EveryPay! Nii on meie klientidel rohkem valikuvõimalust valimaks neile sobivamat teenusepakkujat. Sisu poolest töötavad EveryPay ja Montonio makselinkide liidesed ja lahendused üpris sarnaselt.

Miks kasutada Everypay makselingi lahendust?

E-postiga kliendile arvet saates, saate sinna lisada EveryPay makselingi. Klient saab sellel lingil klikkides kiirelt ja turvaliselt arve tasuda, sest maksekorraldus on juba eeltäidetud. See tähendab, et klient ei pea makse tegemisel kulutama aega makseandmete otsimisele ja kopeerimisele/sisestamisele — kõik on valmis vaid paari klikiga. See mugavus aitab kiirendada maksete laekumist ning vähendab õigeaegselt laekumata arvete hulka, muutes kogu arveldusprotsessi sujuvamaks nii teile kui ka teie klientidele.

Liidese saab aktiveerida “Seaded” menüüst “Liidesed” alt.

Täpsemad ja samm-sammulised juhendid EveryPay makselinkide kasutuselevõtuks leiate meie abikeskkonnast SIIT.

See on küll ka juhendis välja toodud aga pärast liidese aktiveerimist vaadake kindlasti üle teie poolt kasutusel olevad kirjapõhjad näiteks müügiarvete väljasaatmise kohta. Kirjapõhjadesse on võimalik lisada muutujad, mis tekitavad kirja väljasaatmisel kirja sisse EveryPay makselingi/maksenupu. Info vajalike muutujate kohta leiate kirjapõhjade lisamise/muutmise vaatest infonupukeste alt.

Toredat ja värviküllast sügise algust!
SimplBooks tiim

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!