Jaga seda postitust

Lisandus Montonio liidestus

Meil on hea meel teateada, et oleme SimplBooks liideste hulka nüüd lisanud Montonio liidese. Selgitan siinkohal hästi lühidalt millega tegemist ja kuidas Montonio liidest kasutada saab.

Millega tegemist on? Ehk olete juba mõnda aega märganud, et nii mõnigi suurem teenusepakkuja (või ka väiksem) saadab teile meili peale arve (mitte e-arve, sest see läheb tõenäoliselt otse panka või otse teie RMP programmi) ja arvet sisaldavas kirjas on kohe kas üks või vahest kohe iga panga jaoks eraldi nupp “Maksa” (tegelik sõnastus võib olla erinev). Täpselt seda käesolev Montonio liidestus teebki – võimaldab teie poolt väljasaadetavatele arvetele (või õigemini kirjadele) lisada makselingi, et teie klientidel oleks mugavam arvet kohe tasuda.

Liidese saab aktiveerida “Seaded” menüüst “Liidesed” alt.

Montonio liidese kasutamiseks on teil esmalt vaja luua konto Montonio lehel. Seda saab teha siin: https://partnerv2.montonio.com/signup?locale=et. Infot pakettide ja hindade kohta leiate samuti Montonio lehelt siit. SimplBooks täiendavat tasu liidese aktiveerimise või kasutamise eest ei võta ning linkide kasutamise eest arveldamine käib otse Montonioga kui teenusepakkujaga.

Pärast konto loomist Montonio lehel saate liidese SimplBooksis lihtsasti aktiveerida. Selle jaoks läheb teil Montoniost vaja vaid API võtit ja API salasõna mille saate SimplBooksis liidese seadetesse lisada.

Pärast liidese aktiveerimist vaadake kindlasti üle ka teie poolt kasutusel olevad kirjapõhjad näiteks müügiarvete väljasaatmise kohta. Kirjapõhjadesse on võimalik lisada muutujad, mis tekitavad kirja väljasaatmisel kirja sisse kas Montonio makselingi või siis nupu vastavalt kuidas olete soovinud. Info vajalike muutujate kohta leiate kirjapõhjade lisamise/muutmise vaatest infonupukeste alt.

Soovime teile edukat suve jätku ja nagu ikka kui tekib täiendavaid küsimusi, siis võtke julgesti ühendust meie sõbraliku kasutajatoega!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!